25 februari 2009

TARARABOEM

Jaja, de definitieve en afgewerkte versie...
Woensdagnamiddag een telefoontje van de werfleider. De werkmannen zijn naar huis gestuurd omdat de kraan niet door kan. De grond lag te oneffen. Verona kon dit doen voor ons en dat zou ons (hou je vast!!!) € 800,00 kosten! Om wat grond te laten gelijk trekken!!!
Ik heb toen naar grondwerken Michiels (Booischot) gebeld, en die konden dezelfde dag nog iemand sturen. Dat werkje duurde nog geen uur, en zal ons een € 60,00 kosten. We zijn dan gaan zien.  Er waren alleen kaders gezet in de ramen aan de bureau, badkamer en berging. De vleugel met glas was een houten plaat. De achterste grote raampartij stond er dus niet in.
Na een telefoontje naar de werfleider om te melden dat alles egaal was, liet hij ons weten dat die mannen pas maandag, ten laatste dinsdag zouden komen om alles af te werken. Alleen waar houten panelen in staan, dat zou langer duren omdat er een kwaliteitsfout op de profielen zat.
Wij zijn dan vol hoop dinsdag gaan kijken: daar was niemand geweest! Ik heb in een furie terug gebeld naar die werfleider. Die wist van niets. Ahnee, die was maar tussenpersoon!
Gezellig boeltje daar bij Verona: tijdens de plaatsing moet je alles betalen, maar zij leveren geen deftig werk af. Nu moeten we weer tot donderdagavond wachten! Wat is dat nu toch allemaal. Ze geven het plaatsingswerk uit aan een andere firma, maar die komen de afspraken niet na. Dat is niet ons probleem, dat is het probleem van Verona. Verona belooft ons  ramen op 18 februari en ze staan er op 25 februari nog niet in, terwijl wel alles betaald is. Gezellige mannen!
Enfin, de bezetter is van maandag bezig en die doet zijn werk zeer goed! Die is er fameus ingevlogen. 

We houden jullie zeker op de hoogte van onze avonturen!
Groetjes, Griet

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo,
Is nu alles in orde met de ramen ?
Ik zou aanraden om dit nooit meer te doen, ik bedoel al betalen vooraleer het afgewerkt is. Je mag altijd een stuk inhouden van de faktuur tot alles in orde is.
Nog veel geluk en hopelijk komt alles in orde.

Anoniem zei

hallo Griet en Mario

Héél knap huis dat jullie aan het bouwen zijn!
Ik kwam erop uit, omdat wij een gepolierd betonnen terras willen aanleggen...
Wij wonen "in de geburen", zo blijkt (westmeerbeek)
dus dat komt even goed uit om wat referenties te vragen!
Zijn jullie tevreden over corthoudt, de plaatsing, het resultaat, ...
je hoort wel eens dat het glad kan zijn, zo'n gepolierd terras... jullie wonen er voorlopig nog niet, maar zijn er al enige opmerkingen die je met ons wil/kan delen?

Ik hoop dat jullie ons wat kunnen helpen in onze zoektocht...

Groetjes,
Sofie en Jan
wijbouwen@hotmail.com

 
Free Blog CounterEnglish German Translation