21 oktober 2008

TELEURSTELLING

Tja, het ging te goed.
Vorige zaterdag zijn de metsers geweest en hebben onze brievenbus gemetst. Het tuinhuis zouden ze nu zaterdag komen doen. We zullen zien.

Ondertussen zijn ze de ramen komen opmeten en...
we moeten 16 weken wachten!!! Er is veel werk bij Verona. Morgen krijgen ze mij toch aan de lijn. In het contract staat 40 à 50 werkdagen. Dat is dus niet echt correct!

De voeger is ook gecontacteerd. Die zou eens komen kijken en dan zijn offerte opsturen.
De badkamer is nog steeds niet besteld. Maar dat komt er wel eens van.

Morgen zou Annemie Wuyts van Hedera komen met een plantengids. Daar zouden alle planten instaan die op het tuinplan getekend zijn. Ik ben benieuwd. Dan krijgen we ook ons plan en dan laat ik het jullie zien.

Onze buren van rechts hebben al een uitgepiket huis. Die zouden in januari starten met het metselwerk. Daar komt ineens schot in de zaak. Het zijn bovenstebeste buren, ik denk de beste die er zijn.  Ze bouwen voor de tweede keer, en zijn zeer eerlijk en open van geest. Dat wordt daar een fijn pleintje!

Voila, jullie zijn weer volledig op de hoogte!
Tot de volgende keer!
Griet


2 opmerkingen:

Sabrina zei

Hallo, dat is inderdaad een teleurstelling. Onze ramen waren nog net voor het bouwverlof opgemeten,en zijn nu sinds vorige week donderdag geplaatst.
Ze zijn daar wel héél correct wat de plaatsinsdatum betreft. We wisten de datum een paar weken na de opmeting,en die is ook zo gebleven.Het is wel het wachten waard vind ik.
Veel succes nog met jullie bouwavontuur.

Anoniem zei

Wij hebben na opmeting 17 weken moeten wachten. Ramen zijn onlangs geplaatst maar er zijn nog een heel deel gebreken en onafgewerkte zaken. Voorlopig betaal ik dan ook maar de helft van de factuur.

 
Free Blog CounterEnglish German Translation