26 augustus 2008

Den trapJaja, hij is erin geraakt, maar niet vanzelf. De kraan van de metsers was blijven staan voor het installeren van de betonnen trap. Jan, de architect had gezegd dat die ongeveer 1.5 ton zou wegen. De kraan kan tot 2.2 ton heffen. Dus dat zag er goed uit. Maar... de kraan van de metsers kreeg onze trap niet omhoog. Dus die woog meer dan 2.2 ton! Dan maar een andere kraan laten komen van Van Egdom. Algoed konden die gisterenamiddag komen zodat het werk door kon gaan. Door een kleine opeing in de welfsels hebben ze de trap erin gezet. Het was wel wat een gedoe om hem juist op zijn plaats te krijgen, maar alles is mooi gelukt, zonder beschadigingen! Wij hebben geweldige metsers en kraanmannen!!!! Ze verdienen, wederom, een dikke pluim!!!
Eind deze week zouden ze trouwens volledig klaar zijn met de ruwbouw, opkuis inclusief. Wij zijn zeer tevreden over deze mannen en raden ze iedereen aan!
Foto's van onze trap komen nog.
Groetjes!!

1 opmerking:

Ricardo zei

Ondanks de tegenvallers (wachten en foutjes) is er toch weer wat werk verzet! Ben eens benieuwd naar de keuken in het echt. Is dat dan 1 met een automatische inktvis-opvulmachine? Zag er wel lekker uit!

 
Free Blog CounterEnglish German Translation