2 juli 2008

Het gaat vooruit!


Zoals je op de foto's kan zien gaat het goed vooruit. Den Kim en zijn trawanten hebben het gelijkvloers bijna afgewerkt en zijn nu aan de moeilijkere werkjes aangekomen (balken gieten en poutrellen steken). Ook de carport begint vorm te krijgen! 'Veel port voor weinig car', vinden we. Waarmee we bedoelen dat ze groter is dan we dachten. Maar het is niet erg, we kunnen heel veel fietsen en kruiwagens bijkopen om de carport te vullen. 
Ook de binnenruimte krijgt vorm. Er staan niet veel binnenmuren en die zullen er ook niet komen; we houden namelijk van open ruimtes met veel lucht en licht. Op 1 foto zie je Grietje al oefenen in haar nieuwe keuken en krijg je al een idee van de grootte van de glaspartij achteraan. Onze blikken zullen in de toekomst vooral op de natuur gericht staan en dat is eigenlijk meer een levenshouding. Binnenkort schrijf ik wel eens dat -door Grietje beloofde- artikel over de energie- en milieumaatregelen die er in deze woning zullen toegepast worden. Eerst wat van de vakantie genieten!

4 opmerkingen:

Gunther zei

Ik was dinsdag eens een kijkje komen nemen maar je was net 10 minuutjes weg vertelden de metsers... het begint meer en meer op het kartonnen model van in het begin van deze blog te lijken! :-)

nog veel bouwplezier ;-)

grtz

Ricardo zei

Wow, als dat geen harde werkers zijn weet ik het ook niet meer. En ik hier maar mijn waterlek repareren en dat gaat langs geen kanten vooruit... jullie bouwen in die periode een heel huis!
Mooi, mooi, mooi, die stoere pose. Waar heb ik die nog gezien???

grtzjes

lief zei

amaai ,sjieke dinges !! Da zen straffe mannen ! ge kunt bijna terug gaan inpakken als dat zo verder gaat !!!!

AccordeonMario zei

Bijna inpakken???
Ik pak eigenlijk nooit volledig uit :-)
groetjes,
Mario

 
Free Blog CounterEnglish German Translation