11 mei 2008

RESPECT


Ik wil 'den bouw' toch in eer herstellen na mijn stukje 'typisch', want nu ik al die gasten aan het werk gezien heb, heb ik ENORM veel respect gekregen voor hun job en hun kunnen.
De graver kon tot op de millimeter juist uitgraven. Nog nooit gezien dat je met zo'n onhandig log ding zo fijn kan werken! Vrijdag is de graver de geulen komen uitgraven en de twee putten komen steken. Kim en Guido (2 metsers, foto) waren erbij en natuurlijk ook architect Jan (foto). Wij zijn mee komen supporteren.
Toen ze de putten kwamen leveren, werd het wel gevaarlijk. Toen die afgeladen waren, en de graver ze in de put wou steken, is het aanklikijzer kapot gebroken (foto) en de put is van een kleine hoogte terug op de grond gevallen. Dat was fameus schrikken, maar niemand kon eraan doen. De ketting was versleten. Algoed zijn er geen ongelukken gebeurd.
Zaterdag zijn ze dan de geulen vol beton komen gieten. Met genoeg wapeningsnetten is dit een stevig fundament voor ons huis!
Morgen gaan we de werfkast aansluiten en zo komen we stillekes aan in orde met de voorbereidingen! We blijven jullie op de hoogte houden!!!
PS: als je dubbelklikt op de foto's dan zie je ze in het groot!

Geen opmerkingen:

 
Free Blog CounterEnglish German Translation