22 januari 2008

EERSTE VOORONTWERP

Jaja, het was vreselijk spannend tot op het laatste moment!
En dan, op de tafel ons plan en onze maquette van ons droomhuis, écht zoals we het wilden!!! Ongelofelijk dat iemand een droom kan omzetten in iets echt...

Maar toen kwam het, onze raampartij achteraan moet kleiner. We verliezen te veel energie, en zo heeft een warmtepomp ook niet veel nut.
We willen wel zo weinig mogelijk veranderen want dit is het echt wel.
We zijn zeer te spreken over de uitstekende carport en het groendak erop. De sobere voorkant zoals gevraagd komt heel mooi uit. De voordeur zit een beetje verstopt langs de carport. En de indeling is perfect! 
In dit huis zien we onszelf al rondwandelen.

Na het aanpassen van de raampartij komen we terug samen en dan zal het voorontwerp veranderd kunnen worden naar een definitief ontwerp! We houden jullie op de hoogte!!


2 opmerkingen:

Ricardo zei

Ik wens jullie veel succes en plezier met jullie toekomstplannen.
Ziet er een leuke woonst uit. Vooral eetplaats, keuken, living zullen bangelijk worden denk ik! En jullie keuze om "groen" te wonen bevalt mij wel. Het amuzement alvast en tot de eerste steenlegging... Ciaokes

Anoniem zei

Hallo,

Super ziet het er uit. Is het mogelijk dat ik jullie email adres even krijg, want wij hadden wat vragen. Wij hebben ook een grond gekocht, zijn nu bezig met architect. Wij hebben ook een beperkt budget, maar onze architect zegt dus dat een warmtepomp enkel is als je een groot budget bezit. wij hebben hier onze vragen bij.
mijn email is boelliesbet@hotmail.com
Rekent jullie architect ook aan 1200 euro en hoeveel vraagt hij als percentage op het project?

groetjes
liesbet

 
Free Blog CounterEnglish German Translation